Menu Premium
Loading...

Kijk deze week naar de Gamekings GTA V Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 07/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondertussen zijn er al meer dan achthonderd miljoen mensen aan het rondrijden, schieten en ontdekken in San Andreas, oftewel de virtuele variant van het zuiden van Californië. Ik heb het dan natuurlijk over niets minder dan Grand Theft Auto V. Boris en Dennis namen de proef op de som en zijn naar Los Angeles afgereisd om te checken of het Los Santos uit Grand Theft Auto V nu écht zo belachelijk goed op de grootste stad uit Californië lijkt. Ben jij benieuwd wat ze allemaal herkenden uit de game? Kijk deze week naar de Gamekings GTA V Aflevering op MTV!

Het is geen geheim dat Los Angeles één van de meest favoriete steden van Boris en Dennis is. Elk jaar vindt de E3 er plaats en onze heren zijn dan ook aardig bekend in de stad. Het vliegtuig pakken om naar Los Angeles te gaan, voelt bijna als thuiskomen. Nu hebben Boris en Dennis een speciale taak, want er moet uitgezocht worden of Los Santos een perfecte representatie van Los Angeles is. Belangrijke herkenningspunten uit de stad zijn verwerkt in Grand Theft Auto V en zij gaan ze allemaal langs.

Tien jaar na de release van het origineel komt Nintendo met de HD-versie van The Legend of Zelda: The Wind Waker. Onze Steven is uiteraard een groot liefhebber van Nintendo-games en dan ook de aangewezen persoon om te checken of The Legend of Zelda: The Wind Waker HD daadwerkelijk een veel betere versie dan het origineel is. Hij heeft Skate meegenomen naar de studio om jou te vertellen of de game jouw hard verdiende centjes waard is. Wil je als Wii U-bezitter aan de slag met deze remake of kun je beter je GameCube afstoffen om het origineel te spelen? Skate en Steven hebben het voor je uitgezocht.

Van The Legend of Zelda: The Wind Waker HD gaan we naar Puppeteer, de side-scrolling platformer voor de PlayStation 3. De game heeft een apart stijltje, wat natuurlijk ontzettend goed of juist heel slecht kan uitpakken. Melle en Skate hebben Puppeteer gespeeld en beoordelen of ontwikkelaar SCE Japan Studio erin geslaagd is met al hun liefde een geweldige game neer te zetten.

Last but not least zitten Skate en Jelle klaar in de studio om het te hebben over het langverwachte Beyond: Two Souls. Ontwikkelaar Quantic Dream is bekend geworden door games als Fahrenheit en Heavy Rain, welke zo goed ontvangen werden dat ze een flinke reputatie hoog te houden hebben. Of dat ze lukt, is nog maar de vraag. Jelle en Skate vertellen je het deze week in de Gamekings GTA V Aflevering op MTV!

Heb je maandagavond de aflevering gemist? Geen probleem, je kunt ‘m de hele week nog kijken op MTV! Hier zijn de tijden waarop dat kan:

Maandag: 22:30 uur
Donderdag: 23:25 uur (HH)
Vrijdag: 1:00 uur (HH)
Zondag: 23:00 uur (HH)


Kijk vanavond om 22:30 naar de Gamekings GTA V Aflevering op MTV!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch