Menu Premium

Kijk de livestream met Dragon Ball: Xenoverse terug

Gamekings Redactie 27/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

David , Jelle en Shelly zitten vandaag voor jullie op de bank om de net uitgekomen Dragon Ball: Xenoverse te spelen. Dit is niet alles, want we gaan ook nog aan de slag met een aantal PlayStation Plus games die deze maand gratis te spelen  zijn.

Dragon Ball Xenoverse is de nieuwe beat-em-up in het Dragon Ball universum. Spelers kunnen hun eigen karakter maken en hebben de vrijheid om de aarde te verkennen en ruzie te zoeken met verschillende andere vechters. Niet alleen delen van de aarde zijn beschikbaar, maar ook de futuristische stad Toki-Toki City, waar jouw karakter zal beginnen in de game. Meer gaan we niet spoilen, want daarvoor zul je de Livestream moeten kijken!

Naast Dragon Ball, gaan we ook een tweetal games spelen die deze maand gratis zijn op PlayStation Plus voor de PS4. Een van deze games is Transistor, een top-down RPG waar je in een mix van real-time en turn-based combat tegen robots moet vechten en door de stad Cloudbank moet zien te reizen om een manier te vinden de robot-plaag te stoppen. Ook spelen we Apotheon, een game waarin je het tegen de Griekse goden moet opnemen (nee, niet God of War).

Er is dus genoeg te beleven in deze Livestream, dus wacht niet langer en bekijk hem op ons officiële Twitch kanaal.

Gamekings Livestream met Dragon Ball: Xenoverse

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch