Menu Premium

Just Dance 2016 demo is nu beschikbaar

Mark Bischoff 29/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dans fans der Lage Landen opgelet! Het is vanaf nu mogelijk om alvast een voorproefje te nemen op het nieuwste deel in de populaire dans-game franchise van Ubisoft met de demo van Just Dance 2016.

Iedereen die in het bezit is van een current-gen console – PlayStation 4, Xbox One of Wii U – kan de demo vanaf dit moment downloaden. Voordat je aan de slag kan, heb je wel eerst de Just Dance Controller app op je smartphone nodig. Dankzij deze app verandert je smartphone in een controller die al je bewegingen registreert en kan je er ook door de menu’s mee navigeren. Je kiest vervolgens het, voor dit moment, enige nummer ‘Blame’ van Calvin Harris Ft.  Jon Newman, neemt je smartphone in de rechterhand en de voetjes kunnen van de vloer.

De uiteindelijke versie van Just Dance 2016 zal meer dan veertig tracks bevatten waar je je helemaal op kunt uitleven en flink in het zweet werken. Zo zullen er onder andere nummers van diverse artiesten zoals Martin Garrix, Mark Ronson Ft. Bruno Mars, Jason Derulo en Lady Gaga te kiezen zijn.

Just Dance 2016 verschijnt op 22 oktober 2015 voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii en Wii U. Ga jij de demo downloaden en je moves oefenen?

Just Dance 2016 demo is nu beschikbaar

Just Dance 2016 demo is nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch