Menu Premium

Joe Danger verschijnt op 3 september voor PS Vita

Franky Mangal 27/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er was op de Gamescom 2014 veel te doen om de afwezigheid van games voor de PS Vita. Gelukkig is de afwezigheid van de PS Vita op deze beurs niet per se de doodslag geweest voor het apparaat, want Joe Danger verschijnt op 3 september voor PS Vita. Gamers met een PlayStation Plus-account kunnen de game vanaf die datum kosteloos binnenhalen.

Joe Danger is geen onbekende en is eerder al verschenen voor iOS, PC en PlayStation 3. In de game ben je ‘s werelds meest zelfverzekerde stuntman, klaar om alle records te breken en het publiek op de banken te krijgen. Joe Danger draait op de PS Vita op 60 frames per seconde en kent ten opzichte van de PlayStation 3-versie wat toevoegingen. De game bevat, naast de zestig originele levels, ook de Director’s Cut en laboratorium levels die nog niet eerder op de PlayStation zijn verschenen, wat het totaal opschroeft naar 84. De game bevat 25 verschillende personages en de besturing is wat meer toegespitst op de mogelijkheden van de PS Vita. Je kunt het touchpad van de PS Vita gebruiken om je eigen levels te creëren. Een andere toevoeging is het automatisch downloaden van de ghosts om tegen te spelen, wat op de PlayStation 3 nog niet mogelijk was.

PS Vita-bezitters kunnen dus even vooruit en mogen naast Joe Danger ook uitkijken naar de shooter TxK, die eveneens op 3 september in de PlayStation Store verschijnt.

Joe Danger verschijnt op 3 september voor PS Vita

Joe Danger verschijnt op 3 september voor PS Vita

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch