Menu Premium

Je kunt pas vanaf september fancy doen met de Pokémon GO Plus-armband

Bas Boudewijn 27/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is eind juli en dan is het mogelijk dat jij als toegewijde Pokémon Trainer al meer dan een maand bezig bent met het grote doel om een Dratini te zien opgroeien tot die krachtige Dragonite van 3500 CP. Voor alle spelers die al sinds de aankondiging in september van 2015 wachten op de bijbehorende accessoire is er dan toch een beetje slecht nieuws. Je kunt namelijk pas vanaf september fancy doen met de Pokémon GO Plus-armband.

Niantic en Nintendo hebben met het Pokémon GO Plus-armband een accessoire gecreëerd, dat het makkelijker moet maken om lange afstanden te lopen in Pokémon GO, zonder dat je ogen en nek ten onder gaan aan het spelen van de game. Nu moeten we dus nog twee maanden wachten, voordat we daadwerkelijk die rood-witte Poké Ball naast onze smartwatches kunnen omdoen. Nintendo gaf dit vanmorgen aan door middel van een tweet.

Het Japanse bedrijf gaf verder geen uitleg over waarom je nog beter even twee maanden kunt wachten tot je aan je grote wandelvakantie begint om dan eindelijk je Pokédex compleet te krijgen. Wel heeft iedereen die bij Nintendo zelf een pre-order had staan voor de armband een excuusmail gekregen met de kans om deze order te cancelen. Mocht je dat toch niet doen, dan heeft Nintendo nog een leuke kortingsbon voor je ter compensatie. De keus is aan jou!

Ben jij er nu helemaal ziek van dat je niet deze maand al, maar pas in september aan de slag kunt met het Pokémon Go Plus-accessoire? Gezien je toch nog een poosje afhankelijk bent van alleen je telefoon, kun je net zo goed hier even checken hoe je gruwelijk wordt in Pokémon GO!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch