Menu Premium

Je hebt de Infinite Warfare disc nodig om Modern Warfare Remastered te kunnen spelen

Bas Boudewijn 03/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben jij van plan Call Of Duty: Modern Warfare Remastered te spelen terwijl Infinite Warfare ondertussen in de console van een ander zit? Daar gaat Activision een stokje voor steken. Call Of Duty: Modern Warfare Remastered is namelijk alleen speelbaar wanneer de disc van Infinite Warfare in jouw console zit.

Dat Call Of Duty: Modern Warfare Remastered niet los te koop zou zijn, was al bekend, maar nu lijkt het er dus ook op dat je de game disc ook daadwerkelijk in jouw PlayStation 4, Xbox One of PC moet hebben zitten op het moment dat je de remaster van het origineel uit 2007 wilt spelen. In de kleine lettertjes op de website van Call Of Duty: Infinite Warfare staat dit vermeld. Dit geldt natuurlijk alleen als je besluit de fysieke versie van de game te halen.

Eerder kon je hier al lezen dat Call Of Duty: Infinite Warfare een beta van maar liefst twee weekenden krijgt. In de weekenden van 14 oktober tot en met 17 oktober en die van 21 oktober tot en met 24 oktober zal je met jouw pre-order die game alvast kunnen checken. Kun je hier niet op wachten of wil je de game simpelweg gewoon nog niet pre-orderen? Dan kun je natuurlijk ook een potje komen knallen op Firstlook Festival aankomend weekend. Voor tickets en meer informatie over Firstlook Festival moet je gewoon even deze link volgen.

Vind jij het jammer dat je Call Of Duty: Modern Warfare Remastered niet los van Call Of Duty: Infinite Warfare kunt spelen of snap jij de zet van Activision wel? Laat het even weten in de comments!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch