Menu Premium

Japanse Mario Kart 8 Deluxe video’s tonen Battle Mode gameplay

Suzanne de Jong 28/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mario Kart heeft het met Mario Kart 8 op de Wii U moeten doen zonder Battle Mode, een groot gemis volgens vele, want wat is er nou leuker dan in een arena iemand voor zijn flikker te schieten met een rood schild? Gelukkig is de mode weer terug in de Switch-versie en hoe?! In deze Japanse Mario Kart 8 Deluxe video’s wordt de Battle Mode flink in de schijnwerpers gezet.

De Battle Mode kan vanaf deze Swtich-versie ook online gespeeld worden, verspreid over acht verschillende arena’s. Verder zijn er in Mario Kart 8 Deluxe 42 speelbare characters, zijn alle banen inclusief de twee DLC-pakketten uit Mario Kart 8 beschikbaar en zijn er een aantal nieuwe karts. Voor de onderstaande Japanse trailers hoeft je kennis in deze oosterse taal gelukkig niet groot te zijn, geef vooral je ogen de kost. Hieronder vind je video’s over de Balloon Battle, Bom-omb Blast, Coin Runners, Piranha Plans vs. Spies en Shine Thief.

Ga jij vooral veel tijd steken in het spelen van de standaard banen of zal je ook regelmatig in de Battle Arena te vinden zijn? Laat het weten in de comments en als je alvast vrienden wilt maken voor 28 april, kan je natuurlijk ook alvast je Friendcode droppen! Het mag hier allemaal.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch