Menu Premium
Loading...

Japan mag Pokémon vangen en daarbij een Happy Meal eten

Suzanne de Jong 22/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ze hebben er even op moeten wachten, maar Japan – waar de Pokémon roots eigenlijk liggen – mag nu eindelijk ook mee doen aan het Pokémon GO-avontuur. Op Android en iOS heeft Niantic eindelijk ook voor de Japanse Google Play Store en App Store de game officieel naar buiten gebracht. Ter compenstatie krijgen de Japaners er wel een extratje bij, want Japan mag Pokémon vangen en daarbij een Happy Meal eten!

Bij namelijk maar liefst 3000 McDonalds-filialen in Japan zijn er gyms geplaatst. Deze gesponsorde gyms zullen wellicht opgevolgd worden door pokéstops, waar ook sprake van is dat die ook met een sponsor deal gekocht zouden kunnen worden. Ook is er speciaal voor de Japanse release een video opgenomen met Junichi Masuda van Game Freak samen met John Hanke van Niantic. Hoewel het gemiddelde Japans van ons niet heel erg goed zal zijn, is het leuk om te zien dat er voor de Japanse release duidelijk extra aandacht besteed wordt aan de release van Pokémon GO.

Zie jij het snel gebeuren dat ook Nederlandse McDonalds filialen zullen investeren in een gesponsorde of gym of pokéstop? Of zie je in ons kikkerlandje eerder een ander bedrijf een dergelijk initiatief nemen? Laat het weten in de comments, wellicht weet je al precies wat voor Big Mac menu je gaat bestellen als je de gym bij jouw plaatselijke fastfood keten domineert, we zijn benieuwd!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch