Menu Premium
Loading...

IronFall Invasion Launch Trailer

Karim Shehata 10/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige maand kondigde Nintendo samen met ontwikkelaar VD-Dev aan dat er een third-person shooter naar de Nintendo 3DS komt in de vorm van IronFall Invasion. De game zou in februari moeten verschijnen en inmiddels weten we dat de game aanstaande vrijdag zal gaan verschijnen, samen met de launch van de New Nintendo 3DS in Europa. Om te vieren dat deze game er zo snel al aankomt, heeft Nintendo de IronFall Invasion Launch Trailer naar buiten gebracht.

In deze trailer zie je nieuwe gameplay-beelden van de third-person shooter. Naar mijn mening ziet de game er erg tof uit, maar het is nog maar de vraag of de game een beetje lekker weg gaat spelen op de Nintendo 3DS. De New Nintendo 3DS beschikt overigens wel over een extra stick, de C-stick, waardoor de cover-based game waarschijnlijk een stuk beter tot z’n recht komt op dit platform.

IronFall Invasion verschijnt op 13 februari voor alle Nintendo 3DS-modellen. Zit jij te wachten op een third-person shooter voor de handheld? Laat het ons weten in de comments!

IronFall Invasion Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch