Menu Premium

Intercept DLC voegt online co-op mode toe aan Killzone Shadow Fall

Gamekings Redactie 16/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op het officiële PlayStation Blog wordt vandaar door Poria Torkan van Guerilla Games nieuwe content aangekondigd voor de PlayStation 4-game van Nederlandse bodem. De zojuist onthulde Intercept DLC voegt online co-op mode toe aan Killzone Shadow Fall, waardoor het mogelijk is om met z’n vieren nieuwe avonturen aan te gaan.

Het officiële Twitter-account van Killzone hield fans van Killzone Shadow Fall al even in spanning, want daar was al te lezen dat er vandaag iets groots aangekondigd zou worden. Poria Torkan, producer bij Guerrilla Games uit Amsterdam, onthult dat het gaat om nieuwe downloadable content voor hun laatste paradepaardje. De Intercept DLC biedt spelers de mogelijkheid om een online co-op avontuur aan te gaan als onderdeel van het elite VSA team, Intelligence Squad Alpha. Het is de bedoeling om militaire Helghast overdrachten te onderscheppen en mee te nemen naar eigen basis. Dit kan door middel van het op afstand houden van de vijand en tegelijkertijd de boel te hacken om de data af te tappen.

Elk lid in het team krijgt een eigen rol en de rollen zijn verdeeld onder een Assault, Marksman, Medic en Tactician. Doordat iedereen een eigen specialiteit heeft, moet er goed samengewerkt worden. De Helghast hebben namelijk ook zo hun methodes om je in de weg te zitten. Elke keer dat een hack-poging, welke Hacking Uplink wordt genoemd, mislukt, worden er punten afgetrokken. Er wordt verloren wanneer het door een te laag puntenaantal niet meer mogelijk is om te respawnen en alle teamleden naar de eeuwige jachtvelden zijn vertrokken.

Killzone Shadow Fall Intercept bestaat uit vier nieuwe arena maps, welke gebaseerd zijn op bekende plekken uit de singleplayer-modus van de game. Een specifieke releasedatum wordt er nog niet gegeven, maar in juni moet de downloadable content uitkomen. Later in het jaar zal er ook standalone-versie verschijnen van Killzone Shadow Fall Intercept. Volgens de officiële post op PlayStation Blog horen we volgende week meer over de downloadable content, dus we houden het in de gaten!

Intercept DLC voegt online co-op mode toe aan Killzone Shadow Fall

Intercept DLC voegt online co-op mode toe aan Killzone Shadow Fall

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch