Menu Premium

Infection-modus komt waarschijnlijk naar Halo: TMCC

Mark Hoogland 03/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De doorgewinterde Halo-fans onder jullie zaten er waarschijnlijk al op te wachten: de Infection-modus voor Halo: The Master Chief Collection. Vandaag liet Andy “Bravo” Dudynsky, community manager van 343 Industries, in een blogpost doorschemeren dat deze eraan zit te komen.

Dudynsky, momenteel in Europa voor de Gamescom, bespreekt vanuit een charmant cafeetje de nieuwste updates en playlists voor Halo: The Master Chief Collection. Na de populariteit van de vorige week gereleasede Action Sack te hebben aangestipt, meldt hij dat het playlist-team druk bezig blijft met toekomstige updates. “Het is vrij aannemelijk dat we het de komende weken ook over (…) Infection gaan hebben,” schrijft Bravo. De Infection-modus, waarin het ene team als zombies probeert het ‘levende’ team uit te roeien (en vice versa), begon als Halloween-special in 2007. Dankzij de grote populariteit werd de mode vervolgens een terugkerend onderdeel in Double XP-weekenden. In Halo 4 kende Infection een opvolger in de Flood-mode.

Wanneer de Infection-modus Halo: TMCC officieel zal besmetten, is dus nog niet bekend. Zodra we meer weten, hoor je het natuurlijk hier!

Bron: Halo Waypoint

Infection-modus komt waarschijnlijk naar Halo: TMCC

Infection-modus komt waarschijnlijk naar Halo: TMCC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch