Menu Premium

inFAMOUS: First Light krijgt een fysieke release op 10 september

Karen Koch 29/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3 dit jaar werd inFAMOUS: First Light aangekondigd als DLC voor de PlayStation 4-game inFAMOUS Second Son. Het speciale hieraan was dat de DLC een stand-alone zou zijn. Dat wil zeggen dat het niet nodig is om een exemplaar van inFAMOUS: Second Son in je bezit te hebben om inFAMOUS: First Light te kunnen spelen. Nu heeft PlayStation ook bevestigd dat deze game een retail versie krijgt: inFAMOUS: First Light krijgt een fysieke release op 10 september, naast de digitale release.

Eerst bestond er nog enige twijfel over of inFAMOUS: First Light wel of niet in een hoesje in de winkel zou verschijnen, maar duidelijk is er toch voor gekozen om dit toch te doen. inFAMOUS: Second Son heeft het namelijk erg goed gedaan wat verkoop betreft en de hoop is waarschijnlijk dat inFAMOUS: First Light in dezelfde voetsporen zal treden.

Zoals gezegd is het niet nodig om een exemplaar van inFAMOUS: Second Son in huis te hebben als je inFAMOUS: First Light wilt spelen. De game is een stand-alone, maar speelt zich wel af in dezelfde stad als inFAMOUS: Second Son en met dezelfde personages. In inFAMOUS: First Light neem je namelijk de controle over Fetch, een kameraad van de hoofdpersoon uit inFAMOUS: Second Son, Delsin. Mocht je de originele game wél in je bezit hebben, dan heeft inFAMOUS: First Light toch wat leuke extra’s. Mensen die inFAMOUS: Second Son hebben, krijgen namelijk toegang tot exclusieve content in inFAMOUS: First Light. Wat deze content precies is, is nog niet bekend.

De fysieke versie van inFAMOUS: First Light zal dus op 10 september exclusief voor de PlayStation 4 uitkomen. Tot die tijd kan men zich echter ook gewoon bezighouden met inFAMOUS: Second Son, want deze game ligt al een tijdje in de schappen. Naast een fysieke release van inFAMOUS: First Light, zal deze ook gewoon via de PlayStation Store te krijgen zijn. Laatstgenoemde versie verschijnt op 27 augustus, terwijl op de fysieke release dus gewacht moet worden tot 10 september.

inFAMOUS: First Light krijgt een fysieke release op 10 september

inFAMOUS: First Light krijgt een fysieke release op 10 september

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch