Menu Premium
Loading...

Hyrule Warriors Princess Ruto Trailer

Angelique Grift 25/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuwe avontuur met The Legend of Zelda’s Link die dit najaar uitkomt, zit propvol met de favoriete vrouwelijke personage van de Zelda-franchise, zoals prinses Zelda zelf, Impa en Midna. Ook prinses Ruto is aan het rijtje toegevoegd en mocht je eerdere games van The Legend of Zelda gespeeld hebben, dan heb je waarschijnlijk wel een idee bij dit personage. Ben je toch benieuwd hoe ze eruit ziet, dan kun je het zien in de Hyrule Warriors Princess Ruto Trailer.

Hyrule Warriors is een nieuwe hack- en slashgame van Nintendo. Zoals we gewend zijn van een Zelda-game lopen we door kerkers en openen we kisten om onder andere rupees te verzamelen, maar het belangrijkste blijft dat prinses Zelda gered wordt. Ze heeft het namelijk voor de zoveelste keer voor elkaar gekregen om zichzelf te laten kidnappen. Deze game is niet echter helemaal hetzelfde als de andere avonturen van Link, want Hyrule Warriors is een combinatie van Dynasty Warriors en The Legend of Zelda.

De game speelt zich af in Hyrule, waar je met Link de ontvoerde prinses Zelda uit de handen moet redden van de boze heks Shia. Zoals de titel van de game al suggereert, gaat het om meerdere warriors. In deze game ga je dus niet alleen met de bekende held Link het avontuur aan. Link wordt deze keer bijgestaan door onder andere de eerder genoemde Zelda-personages, waaronder prinses Ruto. Deze dame zijn we al eerder tegen gekomen in de game The Legend of Zelda: Ocarina of Time, waar ze Link meerdere keren hielp met zijn queeste om prinses Zelda te redden. In deze trailer is te zien hoe de prinses er in-game uitziet en over welke krachten ze bezit.

Voor de fans die Link graag in een offensievere rol willen, is het nog maar een paar maanden wachten want de Europese releasedatum van de game is 19 september. Hyrule Warriors verschijn dan exclusief voor Wii U.

Hyrule Warriors Princess Ruto Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch