Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Blammo Media zoekt stagiaires

Gamekings Redactie 26/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

BIER!.. Zo, nu wij jullie aandacht hebben willen we even melden dat wij opzoek zijn naar talent. Is het jouw droom om stage te lopen bij het tofste game media bedrijf van Nederland, dan is dit jouw kans. Blammo Media zoekt namelijk stagiairs voor de periode 30 januari 2017 t/m 27 augustus 2017. Volg jij een studie in de richting van CMD, Social Media, Events of een andere technische opleiding? Check dan snel deze Gamekings Extra: Blammo Media zoekt stagiaires!

Jelle en Shelly leggen in dit item even haarfijn uit wat er van jou verwacht wordt tijdens deze stage. Je kunt bij ons stage lopen bij de redactie, maar je kunt er ook voor kiezen om bij events aan de slag te gaan. Ben jij gedreven en helemaal weg van games, dan past één van onze stageplekken vast bij jou! Als het aan Jelle lag dan was de keuze niet moeilijk geweest. Alle (serieuze) informatie over de stages vindt je hier!

Kan jij ervoor zorgen dat de livestream wel goed verloopt of dat de audio correct wordt opgenomen? Wacht dan niet langer en stuur een mail met je CV naar stage@blammo.tv. Vergeet ook niet je portfolio toe te voegen, waar wij een moeilijk goede indruk van jouw creatieve skills krijgen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch