Menu Premium

HTC biedt excuses aan voor verwarrende Half-Life uitspraken

René Janssen 04/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor een aantal gamers is het vandaag een zwarte dag. Half-Life VR mag naar het rijk der fabelen worden verwezen en Half-Life 3 is nog niet aangekondigd.

De hele Half-Life fanbase sprong gisteren juist nog een gat in de lucht. Cher Wang, de voorzitster van HTC, het bedrijf dat Steam’s virtual reality headset ontwikkeld, liet toen weten dat HTC juist aan het samenwerken was met Valve aan het volgende Half-Life avontuur.  Ze liet doorschemeren dat ze hoopte dat de game gelijktijdig met de VR headset zou uitkomen, maar helaas pindakaas: het verhaal lijkt niet helemaal te kloppen.

Cher Wang kwam vandaag dus snel met excuses. Ze verontschuldigde zich bij de Engelse zender voor haar uitspraken tijdens het interview met BBC-verslaggever Dave Lee gisteren, die wellicht enige verwarring zouden kunnen hebben veroorzaakt. Volgens Wang werkte HTC wel samen met Valve, maar doelde ze eigenlijk niet op een specifieke game als Half-Life. Het was meer in het algemeen bedoeld om samen met Valve aan toekomstige next-gen virtual reality games te gaan werken. Een kleine verspreking dus.

Valve zou gisteren ook zijn opwachting maken tijdens de GDC (Game Developers Conference). Om drie uur, op de derde dag van de derde maand. De link werd al gauw gelegd naar een Half-Life 3 aankondiging, maar ook dat bleek slechts wishful thinking.

Bron: BBC

HTC biedt excuses aan voor verwarrende Half-Life uitspraken

HTC biedt excuses aan voor verwarrende Half-Life uitspraken

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch