Menu Premium

Housemarque teast mogelijk co-op DLC voor Resogun

Gamekings Redactie 18/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb je een PlayStation 4, dan is de kans heel groot dat je Resogun hebt gedownload en gespeeld. De game kreeg je namelijk helemaal voor niks bij je PlayStation 4, wanneer je een PlayStation Plus abonnement aangeschaft had. Deze singeplayer-game is onder vele gamers erg geliefd, aangezien het arcade-element erg goed in de game verwerkt zit. Voor de echte fans is er daarom goed nieuws, want Housemarque teast mogelijk co-op DLC voor Resogun.

Resogun is erg populair onder de PlayStation 4-gebruikers. Er zijn tegenwoordig namelijk niet zo heel veel games die het lekker ouderwetse arcade knallen goed combineren met allerlei nieuwe technieken. Resogun is een side-scrolling shoot ’em up game. Wat eigenlijk niets anders betekent dan dat je voornamelijk horizontaal over het speelvlak beweegt en een hele lading aan kogels de andere kant op laat vliegen. Terwijl je aan het schieten bent op de vijand, is het misschien handig ook even goed op andere dingen te letten die er gebeuren. Zo zijn er namelijk mensen die gered moeten worden, een verantwoordelijke taak die over het algemeen alleen kan worden opgelost met een nodige dosis geweld.

Via Twitter werd de onderstaande foto de wereld in geslingerd en het ziet er naar uit dat de ontwikkelaar hiermee bedoeld dat er co-op DLC aan zit te komen. “First of many things to come” is hetgeen wat Housemarque als beschrijving geeft over de afbeelding. Het ziet er dus naar uit dat we nog veel gaan horen over Resogun. Helaas is dit maar een speculatie en hebben we verder nog geen “officieel” bericht vernomen van Housemarque, maar alle pijlen wijzen wel in dezelfde richting.

Of het in een eventuele volgende DLC mogelijk wordt om volop aan de multiplayer te gaan, is maar de vraag. Gelukkig zorgt de singleplayer-versie van de game ook voor genoeg vermaak en hier zullen wij het de komende tijd mee moeten doen. De game is exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation 4-bezitters.

Housemarque teast mogelijk co-op DLC voor Resogun

Housemarque teast mogelijk co-op DLC voor Resogun

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch