Menu Premium
Loading...

Homefront: The Revolution Featurette toont Hearts and Minds-systeem

Ridho Hidayat 13/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over iets meer dan een maand breekt de revolutie los in Homefront: The Revolution. Het verzet begint een steeds concretere vorm aan te nemen, want vandaag leren we de werking van het ‘Hearts and Minds’-systeem, waarmee de steun van de bevolking kan worden gewonnen. Verder heeft publisher Deep Silver het ‘Merits’-programma onthuld, een beloningssysteem voor leden van de Homefront community.

Het doel in Homefront: The Revolution is om de onderdrukte bevolking van Philadelphia in opstand te laten komen tegen de Koreaanse bezetters. Alle acties van de spelers hebben een direct effect op de wereld om hun heen, waarbij uiteindelijk een revolutie kan worden ontketend. Spelers kunnen bijvoorbeeld strategische locaties bemachtigen, waarmee het verzet meer macht krijgt in een bepaalde regio.

Ook zullen verschillende beveiligde gebieden moeten worden veroverd, de zogeheten Red Zones en Yellow Zones. De Red Zones staan dag en nacht onder toezicht van luchtschepen en scherpschutters. Dat is echter nog niet de grootste uitdaging, want in de Yellow Zones kun je een nog veel grotere weerstand verwachten. De Yellow Zones zijn bovendien dichtbevolkt, hier wordt de bevolking het meest onderdrukt. Met onder andere het uitzenden van propaganda en bevrijden van gevangenen kun je de mensen overtuigen om in opstand te komen.

Dan volgt nog het ‘Merits’-programma, waarmee geregistreerde leden van de Homefront community met simpele acties Merits kunnen verdienen. Hiermee kunnen spelers de Red Rebel-gevechtsuitrusting vrijspelen, wat overigens alleen uiterlijke voordelen oplevert. Op dit moment zijn er zeven Merits te verdienen, maar de komende weken worden daar meer aan toegevoegd.

Op 20 mei kun je in Homefront: The Revolution als rebel vrijheid brengen aan de bevolking. Heb jij hart voor deze zaak, of brengt je verstand je wellicht op andere gedachten? Laat het ons weten in de comments!

2016_0413HomefrontTheRevolutionHearts&MindsTrailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch