Menu Premium
Loading...

Hisako vanaf 4 april beschikbaar voor Killer Instinct

René Janssen 27/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een nieuwe character toegevoegd aan Killer Instinct die luistert naar de naam Hisako. Heb je Season 2 Ultra Edition, dan kan je haar vandaag al binnen halen. Als je Season 2 Combo Breaker Edition hebt, dan moet je nog even geduld hebben tot 4 april om helemaal los met haar te gaan. Vandaag kan je in ieder geval al de bovenstaande trailer checken!

Hisako is een Onryo, een Japanse geest uit op wraak, die leefde gedurende de Sengoku periode in Japan. Zo’n 450 jaar geleden werd haar dorp overvallen door een groep losgeslagen soldaten. Zelfs haar vader, een oud Samurai, kon deze bende niet stoppen en delfde al gauw het onderspit. Hisako liet het er niet bij zitten en ging nog even fijn door met het afslachten van de horde soldaten, wat zij zelf echter ook niet overleefd. Met nog maar 19 jaar sterft ze een vroege dood. De overige dorpelingen weten de bende uiteindelijk toch nog te verdrijven.

Hisako krijgt een eervolle begrafenis compleet met altaar, maar haar graf wordt eeuwen later ontheiligd door een organisatie en geheel in The Mummy-stijl wordt zij opnieuw tot leven gewekt. Iets wat Hisako niet weet te waarderen, want al gauw is ze uit op wraak op diegenen die haar uit haar eeuwige slaap ontwaakten. Laat dat een les zijn: nooit een vrouw wakker schudden als zij ligt te slapen, vooral niet als ze dezelfde set aan skills heeft als deze Hisako.

Zoals gezegd is Hiskao vanaf 4 april – of vandaag, mocht je over de Ultra Edition beschikken – te downloaden voor Xbox One-exclusive Killer Instinct. Check de bovenstaande trailer om een indruk te krijgen van Hisako.

Hisako vanaf 4 april beschikbaar voor Killer Instinct

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch