Menu Premium

Het programma van Gamekings Studio staat nu online!

Lisette Atsma 24/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aanstaande maandag is het eindelijk zover. Vanaf 28 april wordt het unieke Gamekings Studio dan eindelijk geopend. Je kunt vanaf nu op de website studio.gamekings.tv ook vinden wat er allemaal precies te doen valt op de locatie in Hoog Catharijne te Utrecht. Het programma voor Gamekings Studio staat nu online, dus check alvast waar je allemaal bij wilt zijn!

Het begint maandag natuurlijk allemaal met de vette aftrap om 13:00 uur ’s middags. Dit zal gevolgd worden door een discussie over de aankomende topper Watch Dogs en gaan de heren Brievenmaandag live uitvoeren. Dit is natuurlijk nog lang niet alles, het is pas het begin. Meer kun je lezen op de studio.gamekings.tv.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op maandag, wees niet getreurd. Gamekings Studio zal de hele week iedere middag open zijn voor het publiek, dus je kunt langskomen wanneer je maar wilt. Gelukkig hoef je niet alleen maar toe te kijken naar hoe de presentatoren aan het gamen zijn. Naast het programma kan je natuurlijk ook altijd zelf lekker een potje gamen. Er zijn een heleboel brute games te spelen, wat dacht je van Gran Turismo 6, inFamous Second Son of Pokémon. Voor ieder wat wils dus.

Een groot deel van het programma, en zeker de feestelijke opening, zal ook te volgen zijn op de livestream. Niet alles natuurlijk, want het is niet de bedoeling dat je het hele gebeuren thuis gaat kijken. We willen natuurlijk wel dat je even langs komt en de epische vibe meemaakt. Het programma van Gamekings Studio loopt tot 31 mei. Je zult dus vijf weken lang de mogelijkheid hebben om gratis langs te komen en even binnen te komen spieken achter de schermen van Gamekings. Het gehele evenement wordt 31 mei feestelijk afgesloten met de mogelijkheid de mensen van Gamekings uit te dagen tot een potje 2014 FIFA World Cup Brazil. Zover is het gelukkig nog lang niet, eerst maar eens beginnen!

Na de grote openingsweek zal Gamekings Studio geopend zijn op donderdagmiddag en in het weekend. Houd hier rekening mee, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan. Wanneer Gamekings Studio allemaal precies open is, dat kun je vinden in het programma op studio.gamekings.tv!

Het programma van Gamekings Studio staat nu online!

Het programma van Gamekings Studio staat nu online!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch