Menu Premium

Het GTA Online event met dubbele GTA dollars en RP is nu van start gegaan

Ridho Hidayat 31/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om de straten van Los Santos onveilig te maken. Het GTA Online event met dubbele GTA dollars en RP is nu namelijk van start gegaan!

Vanaf vandaag tot en met 13 februari kun je in een drietal Adversary modi in GTA Online twee keer zoveel GTA dollars en Reputation (RP) verdienen. Hierbij gaat het om de volgende modi: Juggernaut, Vehicle Vendetta en Lost Vs Damned. Met deze snelverdiende centen kun je nu bovendien heel wat moois aanschaffen, want er gaat het een en ander in de uitverkoop, zoals: Executive Offices, Vehicle Warehouses, en verschillende voertuigen van Warstock, Legendary Motorsport en Benny’s.

Verder staan er nog wat Premium Races gepland. Vanaf vandaag tot en met 6 februari kun je deelnemen aan “The Wave”, en 7 tot en met 13 februari staan in het teken van de “Vespucci”-race. Ook is er nog een tweetal Time Trials: “Storm Drain” is te spelen tot en met 5 februari en “Up Chiliad” is tussen 6 en 12 februari beschikbaar.

Ook belangrijk om te weten: je hebt nog maar even de tijd om je character en progressie van de oude naar de huidige generatie consoles of PC over te zetten. Vanaf 6 maart is deze functionaliteit namelijk niet meer te gebruiken, waardoor je helemaal opnieuw zult moeten beginnen wanneer je de overstap maakt naar een PlayStation 4, Xbox One of PC.

Tot slot laat Rockstar weten dat GTA Online in 2017 nog meer nieuwe updates zal gaan krijgen. Wat deze updates precies inhouden, is verder nog niet bekendgemaakt.

Ga jij de komende tijd los in de drie modi van het GTA Online event met dubbele GTA dollars en RP? Wat hoop jij dat de toekomstige updates voor content gaan toevoegen? Laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch