Menu Premium

Het Grote Gamekings Onderzoek 2014

Gamekings Redactie 17/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als trouwe Gamekings.tv-bezoeker weet je natuurlijk waar het tijd voor is als er een nieuw jaar begint: het Grote Gamekings Onderzoek 2014! Het hele jaar door doen we meer dan ons best om de meest wrede items en tofste content te maken, maar natuurlijk kan dat alleen als jij nog steeds met heel veel plezier naar alles kijkt. Jouw mening telt en die horen we dan ook graag van je.

Het Grote Gamekings Onderzoek is altijd dé manier waarop jij kunt laten weten wat je vindt. Want welke games heb jij afgelopen jaar gespeeld? Wat waren naar jouw mening dé beste momenten die wij gamers hebben meegemaakt de afgelopen tijd? Ook in het aankomende jaar gaan we veel meemaken, natuurlijk. Waar heb jij het meeste zin in en welke games ben jij van plan te gaan spelen? Dat zijn allemaal dingen waar we ontzettend nieuwsgierig naar zijn.

In het Grote Gamekings Onderzoek komen alle vragen samen waar we graag het antwoord op willen weten. We verloten vijftien Gamekings snapbacks onder iedereen die de enquête heeft ingevuld, dus vergeet niet aan het einde je e-mailadres in te vullen als je daar kans op wilt maken. Vertel ons wat jij vindt in het Grote Gamekings Onderzoek!

Alvast bedankt!

Het Grote Gamekings Onderzoek 2014

Het Grote Gamekings Onderzoek 2014

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch