Menu Premium
Loading...

Heroes of the Storm – The Calling Trailer

Tim Koelen 27/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste tijd strooide Blizzard al met keys voor de closed-bèta. Mocht het je toch niet gelukt zijn Heroes of the Storm te kunnen spelen, de open-bèta is inmiddels begonnen en 2 juni zal de game zijn release kennen. Rondom de release wordt een event georganiseerd wat zal gaan plaatsvinden in Londen op 1 juni, en zal beginnen rond 21:30 Nederlandse tijd. Het event zal te volgen zijn via een stream.

Tijdens het event zullen Game Director Dustin Browder, Senior 3D Artists Phill Gonzales and Luke Mancini inzicht geven over de MOBA van Blizzard. Ook krijgen we meer informatie over Johanna “The Crusader”, een character uit het Diablo-universum, die ergens na de release beschikbaar zal worden. Een exacte datum is nog niet bekend.

Er zullen verder nog meer dingen gebeuren rondom Heroes of the Storm tijdens het event. Zo kan een cosplay showcase natuurlijk niet uitblijven bij een Blizzard-event. Voor meer info check je de trailer hierboven! Heroes of the Storm zal tenslotte officieel verschijnen op 2 juni.

Heroes of the Storm - The Calling Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch