Menu Premium

Heroes of the Storm Starter Pack exclusief verkrijgbaar

Gamekings Redactie 01/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Geen zin om voor helden en skins te moeten sparen als Heroes of the Storm uitkomt? Maak je geen zorgen, Blizzard heeft zojuist aangekondigd dat de free-to-play titel een exclusieve Starter Pack krijgt die je een beetje op weg kan helpen. De Starter Pack is verkrijgbaar vanaf de release, maar wat zit er allemaal in?

Allereerst bevat de Starter Pack vijf helden: Zagara, Sonya, Li Li, Jaina en Zeratul. Voor Zeratul zit er in de Starter Pack ook een skin, de Ronin Zeratul-Skin. Tot slot krijgen spelers die een Starter Pack aanschaffen een exclusieve mount die verder nergens te verkrijgen is, namelijk de Golden Tiger. Heb je een van de helden uit de Starter Pack al, dan is dat geen probleem. De inhoud van het pakket is namelijk verdeeld over individuele download codes, zodat je items die je al hebt kan weggeven aan een van je maatjes. Het is ook mogelijk om je Battle.net account op te waarderen met gift cards, waarmee je losse helden, skins en mounts kan kopen.

Heroes of the Storm is free-to-play en verkrijgbaar vanaf 2 juni voor pc-gamers. Voor de Starter Pack en gift cards zal je natuurlijk wel moeten betalen. Wat ga jij doen: zelf sparen voor helden en skins of de Starter Pack aanschaffen om jezelf die moeite te besparen? Laat het weten in de comments!

Heroes of the Storm Starter Pack exclusief verkrijgbaar

Heroes of the Storm Starter Pack exclusief verkrijgbaar

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch