Menu Premium
Loading...

Heroes of the Storm Machines of War is nu verkrijgbaar

Ridho Hidayat 15/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een flinke lading MOBA-actie, want Heroes of the Storm Machines of War is nu verkrijgbaar! In deze MOBA van Blizzard gaan bekende personages de strijd aan met elkaar en ditmaal voegt Alarak zich in de strijd. Check dus snel de trailer om de nieuwe held in actie te zien.

Heroes of the Storm Machines of War is een bundel die de nodige nieuwe content bevat voor de game. Om te beginnen kun je dus aan de slag gaan met de nieuwe held Alarak, een highlord van de Protoss uit StarCraft. Ook zul je de beschikking krijgen over Kerrigan uit StarCraft, The Butcher uit Diablo en Rexxar uit het Warcraft-universum. Deze heroes kun je bovendien customizen met extra skins: Herald of N’Zoth Alarak, Raider Rexxar, Queen of Ghosts Kerrigan en The Butcherlisk. Verder bevat Machines of War mounts met een StarCraft-thema: de Ghost Speeder en de Obsidian Cyber Wolf.

Deze content-bundel gaat ook nog eens gepaard met een flinke patch, dus al met al is er genoeg reden om Heroes of the Storm in te duiken. Ga jij Alarak gebruiken om de overwinning te grijpen? Of brengt deze bundel wellicht de customization-extra’s waar jij op zat te wachten? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch