Menu Premium
Loading...

Hellblade Development Diary 1: The Announcement

Gamekings Redactie 27/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Enkele weken terug, op de Gamescom 2014, toonde ontwikkelaar Ninja Theory een trailer van haar nieuwe game aan het grote publiek. De nieuwste game van het bedrijf draagt de naam Hellblade en uit de Gamescom 2014 trailer werden we niet veel wijzer, behalve dat een badass chick met een zwaard waarschijnlijk de hoofdrol gaat krijgen in het verhaal. De nieuwste video die Ninja Theory online heeft gezet, vertelt je meer over hoe deze Gamescom 2014-trailer tot stand is gekomen. In ‘Hellblade Development Diary 1: The Announcement’ krijg je een kijkje achter de schermen bij de ontwikkelaar.

Ninja Theory ken je waarschijnlijk van Heavenly Sword, Enslaved en van hun meest recente creatie: de reboot van Devil May Cry. Normaal gesproken zou de Gamescom 2014 trailer van Hellblade helemaal niet aan een groot publiek getoond worden, gezien het een testvideo betreft en Ninja Theory deze meestal alleen naar ontwikkelaars stuurt. Nu zij echter zelf verantwoordelijk zijn voor het uitbrengen van Hellblade, willen ze de gamers ook graag informeren over het ontwikkelproces. In deze video zie je wat er allemaal voor nodig is geweest om de trailer te realiseren.

Wanneer Hellblade verschijnt weten we nog niet, maar de kans is groot dat hij nog een tijdje op zich laat wachten, want de game staat nog in de kinderschoenen. Als Hellblade dan eenmaal uitkomt, verschijnt die exclusief voor de PlayStation 4. Releases op de PC of Xbox One worden echter niet uitgesloten. Wat verwacht jij van deze game?
Hellblade Development Diary 1: The Announcement

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch