Menu Premium

Hearthstone: One Night in Karazhan adventure komt uit in augustus

Suzanne de Jong 29/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor iedereen die het geliefde kaartspel Heartstone maar niet los kan laten, is er goed nieuws! Er verschijnt namelijk een nieuwe uitbreiding, waarin je een uitstapje maakt naar Karazhan. Gelukkig hoever we er niet heel lang op te wachten voordat we de kaarten mogen schudden, want Hearthstone: One Night in Karazhan adventure komt uit in augustus.

Medivh is een krachtige Mage, waar je heel wat potjes Heartstone winnend mee kunt gaan afsluiten. De CEO van Blizzard, Mike Morhaime, zegt zelf het volgende over de nieuwe uitbreiding:

“One Night in Karazhan will give players the chance to party with Medivh while earning some great new cards for their collections. We’re excited to reimagine one of Azeroth’s most beloved locations in Hearthstone, and we can’t wait to see players put their new decks to the test.”

Uiteraard is er een verhaal dat schuil gaat achter Medivh. Zodra je namelijk arriveert op het feest, ontdek je dat er van Medivh geen spoor te bekennen is. Ook zijn verzameling Arcane-objecten is weg en het is vervolgens aan jou en Moroes, de butler van Medivh, om het feestje gaande te houden. Je kunt 45 nieuwe kaarten aan je collectie toevoegen met deze uitbreiding.

Krijg jij al zin om je digitale kaarten te schudden? Hearthstone: One Night in Karazhan adventure is vanaf 11 augustus beschikbaar voor PC, iOS en Android.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch