Menu Premium
Loading...

Hearthstone: Curse of Naxxramas Cinematic Trailer

Gamekings Redactie 23/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzard is al jaren bezig met hun franchises uitbreiden en verrijken met nieuwe content, en Hearthstone biedt alle helden uit Warcraft in virtuele kaartvorm. De game wordt al een flinke tijd door veel fans gespeeld, voornamelijk online tegen elkaar. Nu is er ook een singleplayer-avontuur, waardoor de game ook geheel in je eentje te spelen is. Wat is ‘t geworden? Dat zie je wellicht wel in de Hearthstone: Curse of Naxxramas Cinematic Trailer.

In Cinematic Trailers zie je praktisch nooit échte beelden van de game, maar het principe van Hearthstone: Curse of Naxxramas is welbekend. De singleplayer-uitbreiding die Hearthstone gisteren heeft gekregen biedt namelijk hetzelfde als de multiplayer, maar dan met een verhaallijn. Uiteindelijk komt het erop neer dat je verschillende battles moet voeren tegen eindbazen, welke allemaal hun eigen skillsets hebben. Met allerlei kaarten in je eigen deck, die je zelf vrij speelt en verdient door middel van ‘vechten’ tegen anderen op het internet, bedenk je een eigen speelwijze en tactiek om de tegenstander te laten verliezen. Natuurlijk niet zonder doel, want met de singleplayer-modus zijn dertig nieuwe kaarten vrij te spelen die aan je deck toe te voegen zijn.

Het singleplayer-avontuur is verdeeld onder vijf ‘wings’, welke allemaal een eindbaas hebben. The Arachnid Quarter is de eerste en deze is vanaf vandaag beschikbaar. Het toffe is dat deze voor nop te proberen is en dat de volgende delen vrij te spelen zijn met in-game goud. Uiteraard kan er ook voor gekozen worden om ook de portemonnee te trekken als er niet genoeg geduld voor is, maar dat is dus niet noodzakelijk.

Ook met Hearthstone heeft Blizzard een game neergezet die door veel fans geliefd is en met Hearthstone: Curse of Naxxramas wordt gekeken of ook singleplayer de game spelen aanslaat bij de liefhebbers. Mocht je veel waarde hechten aan het verhaal dat in deze singleplayer-modus te spelen is, check je uiteraard de Cinematic Trailer hierboven, want daar zie je precies waar het om gaat!

Hearthstone: Curse of Naxxramas Cinematic Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch