Menu Premium

Hearthstone: Blackrock Mountain verschijnt op 3 april

Karim Shehata 27/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hearthstone: Heroes of Warcraft is een waar succes gebleken. De game wordt massaal gespeeld op de PC, iPad en Android tablets, terwijl de game in de nabije toekomst ook nog een release zal krijgen op iPhone en Android-telefoons. Voordat dat echter zover is, krijgen we eerst te maken met een nieuwe uitbreiding voor de game, genaamd Blackrock Mountain. Deze nieuwe adventure voor Hearthsstone: Heroes of Warcraft verschijnt op 3 april.

Dat is dus al best snel! Om precies te zijn: 3 april is nog exact een week van ons verwijderd, waardoor Hearthstone-fans volgende week aan de slag kunnen met Blackrock Mountain. De uitbreiding voor de populaire card-game bevat onder meer 31 nieuwe kaarten, een nieuw game board, nieuwe muziek en legendary encounters. Wanneer je het een beetje zat begon te worden met Hearthstone: Heroes of Warcraft, lijkt het erop dat je vanaf volgende week verfrissend de game in kunt duiken.

Zoals gezegd verschijnt uitbreiding Blackrock Mountain op 3 april voor Hearthstone: Heroes of Warcraft. Speel jij Hearthstone?

Hearthstone: Blackrock Mountain verschijnt op 3 april

Hearthstone: Blackrock Mountain verschijnt op 3 april

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch