Menu Premium
Loading...

Headlander Announce Trailer

Angelique Grift 27/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met studio Double Fine aan het roer weet je gelijk dat je een aparte game staat te wachten, dat is Headlander ook zeker. Een game waarbij je als astronaut compleet het hoofd van de romp kan scheiden, om vervolgens het hoofd te gebruiken om lichamen van robots te besturen en puzzels op te lossen. Stel je dit allemaal voor in een retro jaren ’70 jasje, met dito muziek en dan krijg je de game Headlander. Wil je een beter beeld bij deze game, check dan snel de Headlander Announce trailer van de studio Double fine.

Deze side-scrolling, action-adventure game speelt zich af in een wereld die geïnspireerd is op science fiction van de jaren ’70. De wereld van de game wordt geregeerd door een compleet doorgedraaide computer en de gehele mensheid heeft zijn geest verplaatst in de lichamen van robots. Het hoofdpersonage heeft nog als enige een hoofd van vlees en bloed. Het hoofd zit in een speciale helm waarmee hij aan verschillende robotlichamen kan klemmen. Elk van de lichamen heeft z’n eigen kracht. De robot gebruikt hij om puzzels op te lossen en vijandige machines kapot te maken, maar voornamelijk om erachter te komen wat toekomst van de mensheid gaat zijn.

Helaas is nog niet bekend of deze game gaat verschijnen op een console of pc. Wel is te zien aan het einde van de trailer dat deze retro sci-fi game wordt aangekondigd voor 2016. Meer details verwachten we tijdens PAX dit weekend, we leren dus vast snel meer!
Headlander Announce Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch