Menu Premium

Hangar 6 R and D-DLC aangekondigd voor The Bureau: XCOM Declassified

Gamekings Redactie 02/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen 23 augustus lag The Bureau: XCOM Declassified in de winkels, na een ontzettend lang ontwikkelproces. Het resultaat was redelijk, want de game werd middelmatig ontvangen. Gelukkig werden er genoeg fans heel enthousiast en dat enthousiasme kan doorgezet worden. Vandaag heeft 2K Games de Hangar 6 R and D-DLC aangekondigd voor The Bureau: XCOM Declassified, welke exclusief op de Xbox 360 verschijnt.

De marketing rondom The Bureau: XCOM Declassified werd vrij groots aangepakt. Zo zagen we vaak genoeg video’s van stukjes gameplay en ook werden er acteurs en actrices uit de kast getrokken om het verhaal van agent Carter in beeld te brengen. In de Hangar 6 R&D-DLC speel je niet met Carter, het hoofdpersonage uit The Bureau: XCOM Declassified, maar met agent DaSilva. De grote invasie van buitenaardse wezens is nog niet aan de gang en je leert dat agent DaSilva meedeed aan een aantal experimenten in een onbekende locatie die bekend staat als Hangar 6. In zijn schoenen en met behulp van zijn team moet je uitzoeken wat er aan de hand is met een andere agent die ook meedeed aan de experimenten en tegen hem vechten op het moment dat hij geïnfecteerd blijkt te zijn met het ‘Sleepwalker’-pathogeen.

Volgens ontwikkelaar 2K Marin wilden zij graag laten zien wat er is met The Bureau voordat de aliens de wereld probeerden over te nemen. In de Hangar 6 R&D-DLC heb je helemaal niet te maken met Agent Carter en daarom hebben ze dan ook gekozen voor een nieuw personage. Of dit goed uit gaat pakken, kunnen we meemaken vanaf 8 oktober op de Xbox 360, waar de downloadable content exclusief voor uitkomt.

Hangar 6 R and D-DLC aangekondigd voor The Bureau: XCOM Declassified

Hangar 6 R and D-DLC aangekondigd voor The Bureau: XCOM Declassified

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch