Menu Premium

Halo Wars 2 komt bijna uit en viert dat met een launch trailer

Maarten van Steijn 07/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de release van Halo Wars 2 er bijna aan zit te komen, wordt gevierd met een launch trailer. In deze trailer zijn een hoop CGI beelden te zien die een aardig sfeertje weten te brengen, welke we ook al zagen in de eerste Halo Wars die in februari 2009 uitgebracht werd.

Halo Wars 2 is net als zijn voorganger een Xbox One en PC exclusive, uitgegeven door Microsoft. Total War-ontwikkelaar The Creative Assembly en Halo-ontwikkelaar 343 Industries zitten achter de productie van deze titel.

Halo Wars 2 is een real-time strategy game in het Halo-universum – wat voor veel mensen een waar jeugd sentiment is. Je mag in deze game een leger vol Spartanen leiden, maar ook met voertuigen als de Warhtogs, Scorpions aan de slag. De game bevat een Campaign, een Multiplayer en een hele nieuwe mode genaamd Blitz. Deze nieuwe mode was in de beta te spelen.

De game gaat op 21 februari uit komen voor de Xbox One en PC. Ook zit er weer een Ultimate- en Definitive Edition aan te komen, voor de die-hard fans.

Heb jij de Beta destijds al gecheckt? En gaat deze game ook bij jou op de plank verschijnen, of zit je meer te wachten op het vooralsnog nog niet aangekondigde Halo 6? Laat het weten in de reacties!

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch