Menu Premium

Halo: Master Chief Collection heeft de Gold-status behaald

Gamekings Redactie 17/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft heeft in een persbericht officieel bevestigd dat de Halo: Master Chief Collection in Nederland ook op 11 november zal verschijnen. Hierdoor zal de game een wereldwijde release kennen op deze datum. Wat misschien nog belangrijker is uit het persbericht, is het volgende: de Halo: Master Chief Collection heeft de Gold-status behaald. Hierdoor is vanaf vandaag de game te pre-orderen en te pre-loaden.

Volgende maand kunnen de Halo-fans dus hun hart ophalen met de release van de Halo: Master Chief Collection. Alle Halo-delen met Master Chief zijn van de partij. Dat betekent dat Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 en Halo 4 in deze collectie zitten. Halo: CE verschijnt in de Anniversary-versie en ook Halo 2 krijgt dezelfde behandeling. Aangezien de multiplayer van Halo een essentieel onderdeel van de serie is, wordt de Halo: Master Chief Collection geleverd met alle multiplayer maps van die games, waardoor er meer dan 100 maps te spelen zijn. Als slagroom op de taart krijgen de Halo 2 maps Coagulation, Lockout, Sanctuary, Zanzibar, Warlock en Ascension ook een HD-jasje.

Op 11 november is het zover, dan is de Halo: Master Chief Collection te spelen op de Xbox One. Vanaf vandaag is de game dus al te pre-orderen en te pre-loaden.

Halo: Master Chief Collection heeft de Gold-status behaald

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch