Menu Premium
Loading...

Halo 5: Guardians Multiplayer Beta Trailer

Karim Shehata 19/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar uur geleden kwam er een video uit waarin je 343 Industries, de huidige ontwikkelaar van de Halo-franchise, zag werken aan de multiplayer beta van Halo 5: Guardians. Deze multiplayer beta begint op 29 december en loopt tot en met 18 januari. In deze nieuwe trailer, die de vorige video dus erg snel opvolgt, zien we ook daadwerkelijk actie uit deze beta.

Overigens kun je één levensles wel van mij aannemen: er zijn altijd lucky bastards op Moeder Aarde. Zo zijn er gamers die op 19 december (technisch gezien vandaag dus) al aan de slag mogen met de beta, tot en met 21 december. Dit zijn de Xbox One-bezitters die aangesloten zijn bij het Xbox Preview-programma, waarin zij dus van tevoren dingen mogen testen. Meestal gaat dit om de systeemupdates, maar misschien dat het ware multiplayer-debacle van Halo: The Master Chief Collection ervoor heeft gezorgd dat Microsoft en 343 Industries het allemaal niet meer zo vertrouwen.

Desalniettemin is een nieuwe Halo altijd vet te noemen en in de vorm van de Halo 5: Guardians multiplayer beta mogen we er alvast aan ruiken. Om toegang te krijgen tot deze beta moet je overigens wel de beschikking hebben over Halo: The Master Chief Collection. De volledige versie van Halo 5: Guardians verschijnt in 2015.
Halo 5: Guardians Multiplayer Beta Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch