Menu Premium

Halo 5: Guardians is goud gegaan

Karim Shehata 07/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De grootste release van Microsoft voor het jaar 2015 staat voor de deur in de vorm van Halo 5: Guardians. De game verschijnt op 27 oktober en dus was het de afgelopen dagen wachten op het bericht dat nu is gekomen: Halo 5: Guardians is goud gegaan!

Dit betekent dat de first-person shooter van 343 Industries klaar wordt gemaakt om verscheept te gaan worden naar de winkels. De ontwikkelaar heeft daarnaast bekendgemaakt dat iedereen die Halo 5 aanschaft via de Xbox Store, de game al vanaf volgende week kan downloaden. Hierdoor ben je bij release klaar om de game te kunnen spelen.

Naar verwachting moeten spelers die de game fysiek gaan aanschaffen een best grote update gaan downloaden. Veel van de multiplayer-content die de game te bieden heeft moet namelijk gedownload worden voordat je kunt spelen. Overigens geeft 343 Industries ook aan dat er in de maanden na de release ook nog een hoop content aan zit te komen voor de game, waaronder achttien multiplayer-maps die geheel gratis beschikbaar worden gemaakt.

Halo 5: Guardians verschijnt op 27 oktober exclusief voor de Xbox One.

Bron: Halo Waypoint

Halo 5: Guardians is goud gegaan

Halo 5: Guardians is goud gegaan

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch