Menu Premium
Loading...

Halo 5: Guardians Animated Poster Trailer

Franky Mangal 29/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halo 5: Guardians is Microsofts grote klapper voor de Xbox One dit najaar en langzaam maar zeker worden fans warm gemaakt met kleine details rondom de game. Onlangs is Microsoft gestart met de #HunttheTruth-reclamecampagne en nu is ook de cover art voor Halo 5: Guardians onthuld in de Halo 5: Guardians Animated Poster Trailer.

Afgelopen week werden er diverse cryptische afbeeldingen op verscheidene mediakanalen geplaatst, die op het eerste gezicht weinig met Halo te maken leken te hebben. Uiteindelijk lukte het fans toch vrijsnel om te achterhalen dat het hier om de cover art ging. In de trailer wordt nog eens extra benadrukt dat in het verhaal van Halo 5: Guardians, Spartan Locke met zijn eenheden lijnrecht tegenover de Master Chief en zijn troepen komt te staan. Deze soldaten moeten een belangrijke rol gaan spelen in het verhaal, maar hoe dit zich zal ontwikkelen, heeft ontwikkelaar 343 Industries nog niet verklapt. Onduidelijk is ook wie de nieuwe Spartans zijn die worden getoond in de trailer, maar volgens Microsoft komen we daar snel achter!

Op de E3 2015 zal Halo 5: Guardians waarschijnlijk volledig uit de doeken worden gedaan. Tot die tijd moeten we nog even geduld hebben. Wat verwacht jij van Halo 5: Guardians? Laat het ons weten in de comments!
Halo 5: Guardians Animated Poster Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch