Menu Premium
Loading...

Halo 2: Anniversary Cinematic Trailer

Karim Shehata 25/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de Microsoft-persconferentie die het bedrijf gaf op de E3 2014 werd Halo: The Master Chief Collection aangekondigd. Er gingen overigens al een tijdje geruchten gingen over een oppoetsbeurt voor Halo 2 en het verpakken van de andere titels in één bundel en Microsoft gaat de Halo-fans dus geven wat zij willen. Nu gaat het op de San Diego Comic-Con los wat betreft Halo, in de vorm van de Halo 2: Anniversary Cinematic Trailer.

In deze CGI trailer zien we prachtige beelden van Halo 2, die in de tijd waarin de game voor het eerst werd uitgebracht simpelweg onmogelijk waren. Nu gaat de game er natuurlijk niet zo uitzien wanneer je deze speelt, maar als de cutscenes in Halo 2: Anniversary er zo uit komen te zien, is dat geen enkel probleem. De cinematic is werkelijk prachtig en vooral wanneer je je bedenkt dat het hier gaat om een oppoetswerkje. Het checken van de Halo 2: Anniversary Cinematic Trailer is dan ook zeker de moeite waard.

Het blijft deze avond overigens niet bij de trailer, want ontwikkelaar 343 Industries gaf deze avond ook aan dat de multiplayer-map Zanzibar, bekend uit Halo 2, ook in Halo: The Master Chief Collection komt te zitten. Dit was overigens al duidelijk, want op de eerdergenoemde persconferentie van Microsoft gaf 343 Industries al aan dat iedere map van iedere Halo-game in de bundel zou komen te zitten. De ontwikkelaar vond het echter nodig om deze map eruit te lichten en ook flink wat screenshots van de map te droppen. Wanneer je dus klaar bent met het checken van de brute Halo 2: Anniversary Trailer, kun je dus nog flink nagenieten van deze opgepoetste en tevens zeer populaire map uit Halo 2.

Voorlopig kunnen we echter nog niet aan de slag met de game, maar Halo: The Master Chief Collection verschijnt wel op tijd voor de Xbox One-lancering in Nederland. Je zou zelfs, na het bekijken van de beelden, kunnen stellen dat de game te laat komt voor de launch. De Xbox One lanceert in Nederland namelijk op 5 september, terwijl The Master Chief Collection op 14 november verschijnt in het Verenigd Koninkrijk. Waarschijnlijk houdt dit in dat de game op één dag eerder verschijnt in Europa en dus Nederland, maar dit is puur gebaseerd op eerdere gevallen met releases in het VK en dus speculatie te noemen.

Halo 2: Anniversary Cinematic Trailer Halo 2: Anniversary Cinematic Trailer

Halo 2: Anniversary Cinematic Trailer

Halo 2: Anniversary Cinematic Trailer

Halo 2: Anniversary Cinematic Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch