Menu Premium

Guitar Hero Live krijgt on-demand functie in plaats van DLC

Mark Hoogland 02/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er komt geen traditionele DLC voor het deze maand uitkomende Guitar Hero Live. In plaats van het aanschaffen van nieuwe content kunnen we straks via een streamdienst nieuwe content vrijspelen.

Deze nieuwe modus in de Guitar Hero-serie heet Guitar Hero TV, en biedt de speler de mogelijkheid om playlists te spelen die persoonlijk door de mensen achter de game worden beheerd. Tegelijkertijd verdwijnt hiermee de manier waarop we aan nieuwe content komen; door veel te spelen bouw je in-game currency op, die je kunt inzetten om songs uit de on-demand library voor jezelf te unlocken.

Jamie Jackson, creative director van Guitar Hero Live, geeft in een blogpost aan dat de manier waarop we tegenwoordig muziek en entertainment genieten veranderd is. “Met diensten als Spotify, Pandora en Netflix hoeven we niet langer de beslissing te maken om een lied of film op voorhand te kopen,” schrijft hij. “We hebben meer vrijheid om toegang te krijgen tot muziek, films en series dan we jaren geleden konden dromen.”

Jackson belooft dat we geen stuiver meer hoeven te betalen voor extra content. Het enige wat je straks nodig hebt is een internetverbinding, de schijf waar de boel op staat en genoeg vrije tijd om de streamkanalen stuk te spelen en currency op te bouwen.

Guitar Hero Live veschijnt op 23 oktober voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en WiiU. Wat vind jij van de manier waarop we straks extra content kunnen vrijspelen in de game? Laat het ons weten in de comments!

Bron: FreeStyleGames

Guitar Hero Live krijgt on-demand functie in plaats van DLC

Guitar Hero Live krijgt on-demand functie in plaats van DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch