Menu Premium

Guardians zijn mee te nemen in gehele levenscyclus van Destiny-serie

Karim Shehata 27/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen Bungie met Activision een samenwerking aanging voor Destiny, werd dit een tienjarenplan. De Destiny-franchise wordt dus minimaal tien jaar gemaakt door Bungie, maar zorgen waren er over de Guardians waar gamers zoveel tijd in steken. Moet je in het geval van een Destiny 2 helemaal opnieuw beginnen? Het antwoord hierop is nu definitief “nee”. Je Guardian is de komende tien jaar dus echt jouw Guardian in Destiny.

Dit heeft Bungie in de persoon van Engineering Lead Luke Timmins bevestigd. “We nemen het zeer serieus dat Destiny een tienjarenplan is”, begint Timmins. “Het is een ‘ding’ voor de lange termijn en door alle avonturen die we blijven toevoegen aan Destiny is het niet meer dan onze plicht dat jouw Guardian er altijd is.” Goed nieuws dus voor Destiny-spelers, want veel gamers hebben inmiddels al honderden uren gestoken in het perfect upgraden van zijn of haar Guardian.

Luke Timmins voegt hier nog aan toe dat hij hoopt dat iedereen uitkijkt naar de The Taken King-uitbreiding: “Ik hoop dat je kijkt naar The Taken King en denkt, ‘ik kijk er heel erg naar uit om opnieuw in te loggen en met vrienden samen deze game te gaan spelen’.” Kijk jij ook uit naar de The Taken King en ben je blij dat je in ieder geval de komende tien jaar zoet bent met jouw Guardian?

Bron: GamesRadar

Guardians zijn mee te nemen in gehele levenscyclus van Destiny-serie

Guardians zijn mee te nemen in gehele levenscyclus van Destiny-serie

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch