Menu Premium
Loading...

GTA V Livestream

Gamekings Redactie 10/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je realiseert je het misschien niet, maar het duurt nog maar even voordat we met z’n allen aan de slag kunnen met Grand Theft Auto V. Maandagavond werd de komst van de waarschijnlijke game van het jaar gevierd met een epische GTA V Livestream. Skate zat met JJ en Dennis klaar om jou alles te vertellen over Grand Theft Auto V en je checkt het hier!

Misschien was je wel te druk, misschien ben je het vergeten of wil je de GTA V Livestream gewoon nog ‘n keer checken. Het kan allemaal! Gezellig was het zeker, dus de kans is groot dat je het gezien wilt hebben. Helemaal als je een groot GTA-fan bent, natuurlijk. In de GTA V Livestream bespreken Skate en JJ over wat er tot nu toe bekend gemaakt is over Grand Theft Auto en Dennis zit klaar om alle tweets te beantwoorden die hij binnenkrijgt via #GKGTAV.

Dat is lang niet alles, want we hebben onze grote vriend Pascal op pad gestuurd om te zoeken naar dé allergrootste Grand Theft Auto-fan van Nederland. Ben je benieuwd of hij ‘m gevonden heeft? Check dan snel de GTA V Livestream, want Pascal wist niet wat hij zag!

Het was me het feestje wel maandagavond, maar dat betekent niet dat we alles nu gehad hebben. Het wordt allemaal nóg epischer, want volgende week maandag (16 september) om 22:30 kun je op MTV de Gamekings Showcase The GTA V Edition checken! Wil je dat jij erbij bent? Je kunt nog kaarten winnen via Bigu.nl. Het enige dat je hoeft te doen is Grand Theft Auto V pre-orderen. Dan maak je namelijk kans om bij de Gamekings Showcase The GTA V Edition te zijn!

GTA V Livestream

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch