Menu Premium

GTA Online viert Independence Day met een nieuwe update

Rik Koning 28/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over iets minder dan een week is het weer Independence Day in de Verenigde Staten. Dat interesseert je waarschijnlijk helemaal geen drol, maar mocht je een GTA Online speler zijn dan mag je er toch blij om zijn. GTA Online viert Independence Day namelijk met een nieuwe update en flinke kortingen!

Ondanks dat het nog geen 4 juli is kan je toch nu al aan de gang met deze update. Rockstar introduceerde vandaag namelijk een nieuwe sportauto en een nieuwe ronde met missies waar je dubbel RP en geld mee kan verdienen. Het nieuwe racemonster, genaamd de Pfister 811, is totaal niet gebaseerd op een Porsche en kost ongeveer 1,1 miljoen dollar. Voordat je je creditcard al tevoorschijn haalt, we hebben het dan uiteraard over ingame dollars.

Naast deze toevoegingen zijn er ook veel nieuwe kortingen. Zo kun je nu bijvoorbeeld een limosine of pickup met mitrailleur op het dak voor een lagere prijs weten te scoren en is er een goedkopere monster truck. Daarnaast zijn er nog een aantal kleinere dingen in de aanbieding, dus duik snel die game in en ga op een ware shopping spree!

Zijn dit de dingen die jou geïnteresseerd houden in GTA Online, of zit jij op grotere updates te wachten! Gooi je mening gratis in de comments!

Bron: Vg247.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch