Menu Premium

GTA Online krijgt naast Heists ook Adversary Modes op 10 maart

Gamekings Redactie 04/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt inmiddels eeuwen geleden (lees: anderhalf jaar) dat Rockstar aankondigde dat de Heists snel naar GTA Online zouden komen. Godzijdank kwam laatst het verlossende woord: vanaf 10 maart kunnen consolebezitters eindelijk met de Heists aan de slag, maar wat brengt de Heist update eigenlijk nog meer met zich mee?

Allereerst komen er verschillende nieuwe modi naar GTA Online. Zo speel je in “Come Out To Play” drie tegen drie: het ene team bestaat uit drie Runners die proberen veilig thuis te komen, het andere team heeft drie Hunters die de Runners op moeten jagen. De Runners hebben een serieus wapenarsenaal tot hun beschikking, maar mogen alleen ‘met de benenwagen’ thuis zien te komen. De Hunters zitten op motoren of quads en moeten de Runners met shotguns zien neer te knallen. De Hunters mogen niet van hun motor of quad af, maar hebben wel een onbeperkt aantal levens, terwijl de Runners elk maar één leven hebben.

Een andere nieuwe game mode is “Siege Mentality”. Een team van vier verdedigt een locatie, terwijl een team van zes aanvallers de locatie probeert in te nemen. Ook hier zit een addertje onder het gras: de verdedigers hebben al hun eigen wapens tot hun beschikking, terwijl de aanvallers alleen sawn-off shotguns mogen gebruiken.

De derde en laatste nieuwe game mode is “Hasta La Vista”. In deze mode probeert een team al fietsend een checkpoint te bereiken, maar dit gaat ze natuurlijk niet zomaar lukken. Het tweede team zit namelijk in vrachtwagens en probeert alle fietsers te verpletteren voordat er ook maar één van de fietsers het uiteindelijke checkpoint bereikt.

Naast de nieuwe game modes worden er dagelijkse missies aan GTA Online toegevoegd. Iedere dag krijg je de mogelijkheid om drie missies te voltooien. Voltooi dagelijks deze missies en de beloning zal fiks oplopen…tot wel 500.000 GTA Dollars.

Verder zijn er in de Freemode enkele nieuwe activiteiten te beleven. Zo nu en dan zal Lester je bellen om te vragen of je de politie af kunt leiden, belt Lamar je op voor hulp bij het verwoesten van een paar auto’s en zullen Trevor en Ron je vragen of je een vliegtuig van een van hun concurrenten uit te lucht wilt halen. Naast de standaardbeloningen als geld en RP kan je hiervoor ook speciale beloningen winnen. Contact houden met je GTA-vrienden zal makkelijker worden door een nieuw e-mailsysteem waarmee je iedere vriend een notificatie kunt sturen, ongeacht in wat voor een speelsessie ze zitten. Tot slot zijn er nieuwe in-game items te verkrijgen, zoals nieuwe t-shirts en aanpassingen voor je auto.

Op 10 maart kunnen consolebezitters eindelijk aan de slag met de Heists en de hierboven genoemde game-modes, dagelijkse missies en nieuwe activiteiten. PC-gamers zullen helaas nog tot 14 april moeten wachten. Kan jij niet wachten tot het zo ver is of heb je GTA V al een hele tijd geleden aan de kant gegooid? Misschien is dit voor jou hét moment om de game opnieuw op te pikken? Laat het weten in de comments!

Bron: Rockstar

GTA Online krijgt naast Heists ook Adversary Modes op 10 maart

GTA Online krijgt naast Heists ook Adversary Modes op 10 maart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch