Menu Premium

GTA Online krijgt een double RP weekend van 1 tot 3 augustus

Gamekings Redactie 31/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Om in deze periode van vakantie je even dubbel te vermaken, komt Rockstar met iets dat ze vaker doen voor fans. GTA Online krijgt een double RP weekend van 1 tot 3 augustus en dat betekent dat het mogelijk is om flink los kunnen gaan in Los Santos.

Tijdens dit weekend is het mogelijk om dubbele punten te ontvangen in GTA Online. Dit houdt in dat alle missies, races en slagvelden waar je aan deel kunt nemen nu nog interessanter worden. Terwijl andere mensen lekker in het zwembad liggen te dobberen onder de Spaanse zon, kan er ook de beslissing gemaakt worden om even af te koelen aan de stranden die Los Santos te bieden heeft. Rockstar heeft graag dat de tweede beslissing gemaakt wordt en wil dit stimuleren door het extra interessant te maken met het verdubbelen van het te behalen puntenaantal na het voltooien van opdrachten.

Dit weekend is het ook de laatste kans om de Independence Day Special op te halen, welke vanaf 4 juli beschikbaar was. Zoals bijvoorbeeld de Liberator Monster Truck, die geheel in Amerikaans thema gekleed is door lak te hebben als de Amerikaanse vlag. Gezien de maand augustus morgen van start gaat, is de juligerelateerde downloadable content niet meer te downloaden na dit weekend, behalve als deze al in de DLC-lijst van het PlayStation Network of Xbox Live account staat.

Het is de bedoeling dat Rockstar nog veel meer nieuwe content gaat uitbrengen voor Grand Theft Auto V, met uiteraard de langverwachte Heists als groot onderdeel voor Grand Theft Auto Online. Verder zijn er ook geruchten dat er downloadable content met een casinothema aankomt, maar deze zijn nog niet door Rockstar bevestigd. Misschien zouden we kunnen zeggen dat er vuur is waar rook wordt gezien. Of dat ook echt geval is, moet in de toekomst nog maar blijven. Voor nu weten fans van GTA Online dat ze aankomend weekend meer dan welkom zijn in de online versie van Los Santos.

GTA Online krijgt een double RP weekend van 1 tot 3 augustus

GTA Online krijgt een double RP weekend van 1 tot 3 augustus

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch