Menu Premium

GTA Online: ILL-GOTTEN GAINS Part Two komt volgende week

Jeroen Wiersma 30/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na Part One van de ILL-GOTTEN GAINS-uitbreiding, was het slechts een kwestie van tijd voordat ook deel twee aangekondigd zou worden, en dat is nou precies wat Rockstar vandaag heeft gedaan. GTA Online: ILL-GOTTEN GAINS Part Two komt volgende week, om precies te zijn op 8 juli!

De update bevat natuurlijk opnieuw nieuwe voertuigen. Denk aan de Coil Brawler, waarmee je stijlvol kunt crossen door ieder terrein. Ook kun je gaan cruisen op het water met de Lampadati Toro, een luxe krachtige motor in de vorm van de Dinka Vindicator, ouderwetse curves met de Invetro Coquette BlackFin, de karaktervolle hoeken van de Vapid Chino, of het modernere snelheidsmonster: de Progen T20.

Daarnaast ontbreken ook de nieuwe outfits niet in deze update. Wapens die je kunt verwachten zijn de extreem krachtige single-shot Marksman Pistol en de Knuckledusters. Tenslotte is er naast de gebruikelijke toevoegingen ook voor gezorgd dat het radiostation ‘The Lab’ niet langer exclusief is voor de PC-versie van GTA, maar ook te beluisteren is op de andere platformen.

Vanaf woensdag 8 juli kun je deze update van het internet vissen op de PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360, waarmee de collectie voertuigen, wapens en outfits groter wordt dan ooit. Zijn er desondanks nog items die jij nog graag toegevoegd ziet worden in een volgende update?

Bron: Rockstar

GTA Online: ILL-GOTTEN GAINS Part Two komt volgende week

GTA Online: ILL-GOTTEN GAINS Part Two komt volgende week

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch