Menu Premium

GTA Online Beach Bum Pack-DLC is vanaf nu beschikbaar voor de Xbox 360

Gamekings Redactie 19/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een week geleden werd door ontwikkelaar Rockstar Games aangekondigd dat er deze week een update zou komen voor Grand Theft Auto Online met downloadable content. Goed nieuws: De GTA Online Beach Bum Pack-DLC is vanaf nu beschikbaar voor de Xbox 360. Wat de PlayStation 3-versie betreft, is de verwachting dat deze vandaag of morgen ook komt.

De start van Grand Theft Auto Online kan niet geheel vlekkeloos genoemd worden. Toch heeft dat veel gamers niet tegengehouden om na de singleplayer-modus keihard aan de slag te gaan met het multiplayer-gedeelte van Grand Theft Auto V. De verwachtingen waren van te voren hooggespannen voor Grand Theft Auto Online, met alle beloftes die gedaan werden. Er werd ons ook verteld dat er met de tijd nieuwe content beschikbaar zou komen en vandaag is dat eindelijk het geval.

De Beach Bum Pack-DLC bestaat uit verschillende onderdelen aan content. Zo worden er namelijk nieuwe missies beschikbaar, met daarnaast nieuwe voertuigen en kleding. De nieuwe missies bestaan uit een race, een bike race, een survival-opdracht, parachutespringen en Team Deathmatch. Wat de nieuwe voertuigen betreft, zijn ook deze allemaal strandgerelateerd. Dit geldt ook voor de outfits. De DLC bevat ook nieuwe haarstijlen en tattoos.

Er is door Rockstar belooft dat we een Content Creator, co-op Heists en Capture The Flag-opties krijgen voor Grand Theft Auto Online. Deze laten wel nog even op zich wachten, want hier is nog niet meer over bekend. Daarnaast kunnen we ook nieuwe singleplayer-gerelateerde tegemoet zien, volgens de ontwikkelaar. Gelukkig is het vandaag tijd voor verse content, in de vorm van de Beach Bum Pack-DLC.

GTA Online Beach Bum Pack-DLC is vanaf nu beschikbaar voor de Xbox 360

GTA Online Beach Bum Pack-DLC is vanaf nu beschikbaar voor de Xbox 360

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch