Menu Premium

Grote No Man’s Sky update is nu live

Froukje Planken 09/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een grote No Man’s Sky update is nu live. Nadat het eerder deze week werd aangekondigd door Hello Games, is de No Man’s Sky update nu live gegaan. De Path Finder Update, zoals het genoemd wordt, voegt onder andere nieuwe voertuigen, Permadeath mode, Base-sharing, een Ship- en Weapon Specialisation systeem en Playstation 4 Pro support toe. Na de Foundation update is dit de tweede grote update voor No Man’s Sky.

Hello Games heeft onderstaande video vrijgegeven om de vernieuwingen van de update uiteen te zetten:

Deze No Man’s Sky update brengt dus veel nieuwe features met zich mee. Hieronder volgen de belangrijkste:

  • Base-sharing laat de speler zijn base online delen met anderen. Andere spelers kunnen jouw outpost ontdekken en verkennen.
  • De Starship Specialization houdt in dat iedere Starship een specialisatie krijgt: Shuttle, Fighter, Hauler of Explorer. Aanvullend zullen alle schepen een A, B, C of (meest zeldzame) S klasse krijgen en hebben spelers nu de optie om hun schip te ruilen en korting te krijgen bij het kopen van een nieuwe.
  • Het bezit van meerdere ruimteschepen: koop en bewaar een eigen collectie aan ruimteschepen.
  • Exocraft voertuigen. Deze landvoertuigen worden gebruikt voor navigatie, combat en mining. Er zijn drie soorten: De Nomad, Roamer en Colossus met elk andere kenmerken. De Colossus, de grootste, is bijvoorbeeld goed voor het vervoeren van vracht.
  • De Permadeath mode wordt toegevoegd en de Survival mode moeilijkheidsgraad wordt verder verhoogd.
  • Photo mode, verbeteringen aan het Discovery Menu en andere ‘quality of life’ verbeteringen, zoals een makkelijker te lezen UI.

Voor de volledige patch notes kun je terecht op de site van No Man’s Sky.

Met deze update moet No Man’s Sky er beter uitzien dan ooit op alle PS4’s aangezien er nieuwe grafische features zijn toegevoegd, waaronder High en Ultra resolution textures, betere Ambient Lighting en HDR mode voor monitoren en TV’s die compatibel zijn. Wat betreft PS4 Pro kunnen spelers 4K resolutie verwachten.

Na de Foundation update en nu deze Path Finder update zijn er inmiddels veel goede veranderingen doorgevoerd in de game die zoveel kritiek te verduren heeft gekregen.
Is er met deze grote update genoeg reden om weer te geloven in No Man’s Sky?
Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch