Menu Premium

Grote Battleborn update zorgt ervoor dat alle characters unlockt zijn

Maarten van Steijn 07/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Battleborn van de release af aan al een zware tijd heeft gehad vanwege de bijna gelijktijdige launch met Overwatch, is al een tijdje duidelijk. Toch strijdt Gearbox nog steeds voor de game. Dit ga je zeer binnenkort maken, middels een grote Battleborn update.

Door middel van deze winter update gaan er een hoop dingen veranderen. Zo worden alle 25 Battleborn characters uit de game al vrijgegeven zodra je de proloog voltooid hebt. Daarnaast worden de unlock challenges beter gebalanceerd en gaan de Story Mode-missies je meer opleveren. Ook komen er twee nieuwe training modes, namelijk een PvP tutorial die je alleen of in een groep van drie kan spelen en een dojo waarin je met al je characters kan oefenen door AI te slopen.

Verder worden er nog een aantal andere veranderingen doorgevoerd, zoals bijvoorbeeld het sneller vinden van een match en meer loot uit de marketplace. Tot slot is er nog een vrij harde verandering aanwezig in deze update, namelijk PS4 Pro support!

Dat de game lastig is om in te komen is veel mensen wel opgevallen, maar vind jij dat deze update het wel eens aantrekkelijker zou maken om de game (weer) op te pakken? Of heb je de game überhaupt nooit neergelegd sinds de release? Laat het weten in de reacties!

Bron: VG247

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch