Menu Premium

Grootste Battlefield 4 update is vandaag beschikbaar

Gamekings Redactie 30/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA en Dice brengen vandaag de herfstupdate uit voor Battlefield 4, dat hiermee de grootste update krijgt sinds het uitbrengen van de game. Op de PC kun je de update van 1.16 GB al binnenhalen, al kan deze bestandsgrootte per platform verschillen. De andere platformen; PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360, volgen later vandaag.

De lijst met alle verbeteringen is er een waar je u tegen zegt. Het is duidelijk dat de ontwikkelaars de fans serieus nemen, als je ziet wat voor verbeteringen er zijn aan de gameplay, balans en de user interface. Daarnaast is er hard gewerkt aan de Rush Mode, het gedrag en de balans van de wapens, de netcode en nog veel meer. Vorige week werd de update al aangekondigd en vandaag is die dus voor alle fans beschikbaar.

Als je de complete lijst met verbeteringen wil doorlezen, kan je terecht op de Battlelog van Battlefield 4. Naast deze update, mag je in het laatste kwartaal van dit jaar ook nog de laatste DLC Pack Final Stand verwachten, die jou zoals altijd zal voorzien van nieuwe maps, modes en wapens.

Grootste Battlefield 4 update is vandaag beschikbaar

Grootste Battlefield 4 update is vandaag beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch