Menu Premium

GRID Autosport’s Sprint Pack DLC is nu beschikbaar

Angelique Grift 26/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is goed nieuws te vermelden als je in het bezit bent van de game GRID Autosport: GRID Autosport’s Sprint Pack DLC is nu beschikbaar. Deze mini-uitbreiding bevat onder andere een nieuwe modus, klassieke racetracks uit GRID 2 en nog meer locaties met lekker veel racetracks om je zoet te kunnen houden met deze game.

Sprint Pack is de eerste uitbreiding van de game en is vanaf vandaag al te downloaden in de Verenigde Staten op de PlayStation Store en vanaf vandaag op Xbox Live. Gelukkig hoeven de PlayStation-gamers in Europa niet heel lang te wachten om ook met dit DLC-pakket aan de slag te kunnen, want vanaf morgen kunnen PS3-bezitters in Europa ook achter het stuur kruipen van de Sprint Pack DLC en al het nieuws bewonderen.

In deze DLC vind je onder meer een nieuwe Sprint Game-modus en het nieuwe single-player Sprint Championship. Ook zijn er vier nieuwe locaties toegevoegd. Deze vier locaties zijn goed voor 24 nieuwe racetracks om je op uit te kunnen leven. Daarnaast worden er met de Sprint Pack vier GRID 2-locaties aan GRID Autosport toegevoegd. Deze locaties zijn California Coast, Hong Kong, Cote d’Azure and Okutama. Op deze klassieke racetracks kun je goed je skills testen op de point-to-point uitdagingen.

Dit is de eerste mini-DLC die op de planning stond, want er zijn nog veel meer DLC’s in aantocht voor deze racegame. Zo staan de Touring Car Legends Pack, Drag Racing Pack en de Road & Track Car Pack nog op het programma voor GRID Autosport. Wanneer we deze uitbreidingen kunnen spelen, is nog een raadsel. Volgens Codemasters is het uitbrengen van deze pakketten een kwestie van maanden.

Hoewel je dus nog even moet wachten voor de andere DLC van de game beschikbaar is, kun je nu alvast racen naar je Xbox 360 om de Sprint Pack van Grid Autosport te downloaden en alvast van de Sprint Pack gaan genieten. Zoals gezegd kan dit vanaf morgen op de PlayStation 3.

GRID Autosport's Sprint Pack DLC is nu beschikbaar

GRID Autosport’s Sprint Pack DLC is nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch