Menu Premium
Loading...

Goat Simulator Xbox Gameplay Trailer

Karen Koch 16/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De leukste 1 april grap van vorig jaar doet het nog steeds goed, we hebben het dan natuurlijk over Goat Simulator. Deze game kwam vorig jaar op 1 april uit voor de PC. Nu maakt de geit ook de sprong naar je console, want later deze maand komt Goat Simulator ook op de Xbox-systemen uit! Heb je het hele Goat Simulator gebeuren gemist of snap je nou écht niet wat mensen er zo tof aan vinden? Bekijk dan even de Goat Simulator Xbox gameplay trailer.

In Goat Simulator speel je… Jawel, als een geit. De hele game is natuurlijk een parodie op de populariteit van allerlei Simulator-games: tractor, truck, farm… Noem het maar op. De mensen bij Coffee Stain Studios konden het allemaal niet meer aan en besloten nog een stapje verder te gaan. Het resultaat is iets wat lijkt op een kruising tussen Tony Hawk-games en de boerderij van je opa. Je rent rond, veroorzaakt chaos en helpt hier en daar een aantal mensen de dood in. Daarnaast kan je ook nog eens aan letterlijk alles wat je tegenkomt likken: fantastisch toch?

Goat Simulator is nu al te spelen op de PC. Later deze maand zal de geliefde geit ook zijn weg naar de Xbox 360 en de Xbox One vinden. Tot die tijd moet je het doen met de Goat Simulator Xbox gameplay trailer, maar dat is geen grote straf.

nieuws20150416_GoatSimXbox

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch