Menu Premium

Goat Simulator krijgt een split-screen multiplayer-update

Gamekings Redactie 23/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je het hebt over rare games, dan komt Goat Simulator toch wel hoog in het lijstje voor. Wat begon als een grap is uiteindelijk toch echt een game geworden. Zeg nou zelf, een beetje rondrennen als een Geit zonder hersens, wie wil dat nou niet? Dat moeten de makers van Goat Simulator ook hebben gedacht en als het allemaal nog niet gek genoeg was, is er ook nog iets leuks om naar uit te kijken. Goat Sumulator krijgt een split-screen multiplayer-update, voortaan kan je dus lekker met je vrienden de beest uithangen.

Goat Simulator laat je als geit de vrije wereld verkennen. Door te lopen, rijden, spelen en het likken van verschillende objecten, verken je de stad. Als je het er niet mee eens bent dat een desbetreffende prullenbak op een bepaalde plek staat, dan ren je er natuurlijk gewoon tegen aan om deze te verplaatsen. Het slaat helemaal nergens op, maar hierdoor wordt de game door velen als erg grappig ervaren. Met deze nieuwe update komen er verschillende functies bij. Zo zal het mogelijk worden om verschillende extra trucjes te doen en ook om muren te beklimmen. Ook zal deze nieuwe update er voor zorgen dat het voortaan mogelijk is om met meerdere mensen samen te spelen in de wereld. Het uiteindelijk doel van de update is om met twee tot vier spelers samen te kunnen gamen. De update voegt ook meteen een nieuw speelbare map toe die van ongeveer dezelfde grootte is als de huidige. Wat de nieuwe map verder zal bevatten is nog niet bekend.

Ontwikkelaar Coffee Stain Studios heeft hier een veelbesproken game neergezet. Ik wil drugsgebruik absoluut niet aanmoedigen, maar ik heb zo’n vermoeden dat de makers van deze game toch een ‘klein beetje’ high waren toen ze op dit idee kwamen. Ergens in mei komt de update uit, helaas blijven ze ons een specifiekere datum verschuldigd.

Goat Simulator krijgt een split-screen multiplayer-update

Goat Simulator krijgt een split-screen multiplayer-update

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch